keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Pihailua ja kasvimaata

Vihdoin on taas aika, kun otetaan puuhaämpäri nurkasta ja paiskataan se ovesta ulos eli pihahommiin! Kevättalvi istuttiin tiukasti pihasuunnittelun kurssilla ja nyt on suunnitelmia ja unelmia yllin kyllin vaikka naapureillekin jakaa! Siinähän se juju (siis kompastuskivi) sitten onkin, ei paranis ihan kaikkea ympätä samaan pihaan.. No jonkinlaisen virallisen pihasuunnitelman naulasin seinälle, kasvilistoineen kaikkineen. Ja joka pirun viherpihakuvasto sekottaa pasmat =). Saas nähä millanen piha lopulta täältä löytyykään!

Aivan ensimmäinen kevään väkerrys oli tämä pajuaita. (mukulan pysäytin!) Tikut tökittiin maahan n. kuukausi sitten ja vielä näyttää elossa olevan. Seurataan tilannetta.Istutuslaatikot möyhennetty. Ikkunalaudalla odottaa jo nippu kasvinalkuja ja kurpitsa pukkaa jo kukkaa! Kunhan nuo yöt nyt tuosta lämpenis.


Viinimarjapuskat sai kanssa tehohoitoa, poistettiin runsaasti vanhimpia oksia ja laitettiin uudet tuet.Karvianen saikin sitten oikeaa shokkihoitoa, matalaksi koko puska. Ei siis odotettavissa karviaisia tänä kesänä. Ja vähän jännittää, jotta mahtaako se tuosta tointua. Ainakin alkuja pukkaa maasta.Pian saa keittää kesän ekan raparperimehusatsin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti