torstai 4. toukokuuta 2017

Tauluja


Oi kuinka vaikeeta onkaan löytää mieluisia tauluja. Tai yleensäkään mitään seinälle ripustettavaa. Tarjontaa on kyllä yllinkyllin mutta.. No aloitin purkamaan pulmaa helpoimasta päästä eli juniorin huoneesta.

Panostimme uuteen printteriin ja tilattiin nippu valokuvapaperia. Eka poika pyysi avaruusraketti -kuvia mutta jo seuraavalla viikolla (kun paperit saapuivat) oli mieli muuttunut =D. Pienellä googlettamisella saatiin sitten kokoon kiva kuvasarja supersankareita. Kuvat sovitettiin Ikean kehyksiin, joita jostain syystä oli jemmautunut aika monta tuonne varastoon (alkuperäinen idea kehyksille on kyllä täysin haihtunut mielestä..). No kehykset tulivat nyt käyttöön ja kuvat niihin on helppo vaihtaa, kun näihin kyllästytään.




Eteisen seinälle, senkin päälle, on kanssa kipeästi kaivattu jotain väriä. Loputtoman nettiselauksen syövereistä löysin viimein silmää miellyttävän seinätarran.. Josta päätin sitten väsätä taulun. Isäntä 'sorvasi' kovalevystä 70x100 kokoisen pohjan. Teippillä rajaukset ja maalia pintaan. Kaapista löytyi maalipurkin jämiä, mustaa liitutaulumaalia jolla maalattiin levyyn kehykset ja muulle pinnalle telattiin Eskaron Pro 20 listavalkoista seinämaalia.



Maalin kuivuttua taustapuolelle liimattiin ripustusnaru. Sitten aseteltiin tarrat paikoilleen. Tarran ilmoitettiin olevan kokoa 60x90 mutta eipä se millään levylle kokonaan mahtunut.. no menee se noinkin =). Liitutaulumaaliin tuo tarra ei oikein tartu, joten pieni sipaus liimaa on tarpeen.




Sitten se olis naulaa vaille valmis. Ja halpa kuin mikä. Ja jos peuran tuijotus alkaa riittämään, voi tuohon taustalevylle vaihtaa jonkun muun kuvan. Mutta onhan tää nyt kiva vai mitä =D.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti