keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kirjaimia seinälle


Aika paljon näkee erilaisia kirjaimia ihmisten kodeissa, on valaisin -kirjaimia, langalla kirjottuja, kankaalla päällystettyjä, paksuja pahvisia, you name it. Vaikka buumi onkin jo vanha (ja varmaan ihan just pois muodista) niin väsättiin meillekin muutama.

Ensin tehtiin sapluunat. Printattiin kirjaimet paperille, leikattiin veitsellä irti ja piirrettiin kirjaimet puuvaneerille.Sitten vaan sahaamaan. Sahattiin pistosahalla, kun ei muutakaan nyt tähän hätään ollut käsillä.. Ois kyllä ollu niin helmi vetää vannesahalla, mutta onnistui se noinkin, rauhallisesti ja varovaisesti vaan, pikkusen kerrallaan. Reunat siistittiin hiekkapaperilla.Vielä pölyt pois ja väriä pintaan. Taas mattamustaa liitutaulumaalia, käy näihin paremmin kuin hyvin.Ennen seinälle naulaamista porattiin kirjaimiin pienet reiät nauloille, etteivät halkea. Lyömisen jälkeen naulan kannat sutattiin vielä mustalla tussilla. Nämä pääsivät makkarin seinälle, kuvakollaasin joukkoon.


Tässä vielä kuva meitin ensimmäisestä kirjain askarruksesta, joululahja ystävien pienelle tytölle pari joulua sitten. Pienet kirjaimet on jotain puristemassaa, ostettu askarteluliikkeestä. Maalattu kalustemaaleilla ja liimattu kuumaliimalla.Todennäköisesti näitä kirjaimia ilmestyy meille vielä joku päivä lisää mutta saas nähdä minkälaisina =).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti