maanantai 4. heinäkuuta 2016

Erilainen leikkimökki


Muistatteko vielä tämän?Pari kesää sitten löydettiin tälläinen "aarre" yhden lietolaisen kuusen alta =)
Kovalla puhinalla, vähän traktoria ja kaivuria apuna käyttäen saatiin aihio tontille ja tästä siis lähdettiin liikkeelle.

Ensin otettiin kaikki irtotavara pois, pari ämpärillistä lasinsiruja ja mettää, ovet,vararengas ja rottinkinen (!) työkalulaatikko. Sitten pestiin tehopesuaineella ja varovasti painepesurilla. Seuraavaksi rälläköintiin pahimpia lahoja pois ja naputeltiin kaikki terävät kulmat piiloon. Ruosteen rapsuttelua ja hiomista löyty riittämiin. Pahimmat kolot vedettiin lasikuitukitillä piiloon. Ja Eskaron ruosteenestomaalia päälle.

Ulkopinnat maalattiin Eskaron vesiohenteisella peltikattomaalilla, sävy Tikkurila 0230 (Laivasto). Ritilät suihkittiin mustalla sprayllä ja kromiosat kromisprayllä.Seuraavan kesänä auto sai katon päälleen, koska tuo auton oma katto muistuttaa pahasti siivilää =). Kattoristikoihin ruuvattiin vaneerit ja pintaan naputeltiin huopa. Sitten koko katto nostettiin muutaman miehen voimin auton katolle. Auton kylkeen askarreltiin rappuset.


Tänä keväänä ohjaamo sai puupenkin ja uudet lattiat, sekä raput kuskin puolelle.Tavaratilaan ruuvattiin vanerit seiniin ja lautaa lattiaan. Vaneerit maalattiin vaalean sinisellä maalilla ja lattialaudat sudittiin puuöljyllä.
Tuulilasi ja takaovien ikkunat sahattiin 3 mm pleksistä ja liimattiin kiinni Fix All crystal liimalla.Ja vola! Siinä se nyt on. Oikea autoleikkimökki.Takapoksin sivuovi jäi vielä mietintämyssyn alle. Sitten eikun sisustamaan = D.2 kommenttia: