maanantai 10. lokakuuta 2016

Eppu tuli taloon = aitoja ja porttejaTänä syksynä meidän porukka kasvoi taas. Tällä kertaa karvaisella kaverilla.Tämä suloisuus aiheutti tietenkin pieniä muutostarpeita, niin talossa kuin pihallakin.
Koska pentu vasta harjoittelee sisäsiisteyttä (ja muutenkin on kuulemma hyvä tuota temmellys kenttää rajoittaa), niin keittiön ja olohuoneen/eteisen väliin tehtiin aita ja portti.

Kertopuuta, harjanvarsia, pitkiä ruuveja ja pari saranaa sekä salpa.
Ensin poratiin ylä- ja alapuuhun upotukset, sitten mallattiin pinnat paikoilleen ja ruuvattiin sivupuut väliin. Samaan tyyliin tehtiin portti mutta vähän matalampana versiona.


Koska tuo keittiöhän on vielä remppaamatta, niin surutta ruuvasimme saranat seinään ja aidan täkkipulteilla lattiaan =D. (Tätä pitänee miettiä uudestaan tulevaisuudessa..)
Meillä oli ensihätään tuossa välissä vanha väliovi kyljellään, jonka yli loikittiin ja joka tietenkin peitti osittain näkyvyyden. Tämä on siis huomattava parannus niin koiran, kuin käyttäjienkin näkökulmasta. Edullinen ja toimiva ratkaisu ja kestää sitä kattellaki =).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti