keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Tauluja ja korutelineitä

Kun tapetoinnista on kulunu noin kaksi vuotta niin sitten siihen seinään malttaa jo tehdä reikiäkin =). Tähän projektiin tarvitaan kasa vanhoja kehyksiä, spraymaalia, pahvia, kangasta, sprayliimaa, rautalankaa tai narua ja nitoja.Pullollisella spraymaalia tekee yllättävän paljon, maltillisempi vielä enemmän.. Ja kuinka nopeasti! 1 pullo, 13 kehystä, alle vartin homma! Alusta ja ympäristö kannattaa kuitenkin suojata. Yhdelle kehykselle töpöteltiin hopealasyyria, ihan vaan testi mielessä.

Pahvit leikattiin käytetystä pahvilaatikosta mattopuukolla käyttäen kehyksen taustalevyä sapluunana. Kankaana tummanharmaata samettia. Sprayliima on kankaalle ihan ehdoton (toki joku muukin liima tähän käy). Sitä on niin helppo käyttää, suhautus pahviin, toinen kankaalle ja pläts pinnat yhteen. Ei tule kankaan läpi eikä suttaa. Ja taas aivan super nopeeta!

Meiltä kaapista löyty vaan 0,7 mm rautalankaa, hiukan jämäkkää tähän tarkotukseen mutta, kun käyttää pihtejä apuna niin onnistuu kyllä. Kestää ainaki. Ja nitojalla kiinni.Pientä mallailua lattialla, nauloja, vasara.. ja seinälle!
Sitten helyt esille ja koko komeuden kruunaa kaunis nuppineula. Valmis!
Kivointa tässä on se, että saa näkyville kaikki ne kauniit esineet, jotka sisältävät myös muistoja. Mitä niitä siellä laatikon pohjalla makuuttaa =).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti