perjantai 6. kesäkuuta 2014

Voihan oksalakka!

Valkoinen on kiva. Kuultava valkoinen on vielä kivempi. Ja kumpikaan ei toimi oksaisen puun kanssa (mänty). Miten se voi se oksan kohta kaivautua sieltä keltaisena esiin!?!
Yäk. Ja mur!


Meillä kukkii pihka senkissä, pinnasängyssä ja ovenkarmeissa.
No okei, senkki on oma moka, jäi innostuksen keskellä oksalakat laittamatta.
Pinnasänky on valkolakattu tehtaalla ja oksakohdat vaan tummenee, liekö kuullukkaan mistään oksalakasta.. Toki kuultavan maalin kohdalla ei odotuksetkaan peittävyydestä ole niin kovat..Mutta aivan ylivoimaisesti eniten ärsyttää nuo ovenkarmit. Osa ei ole ollut vuottakaan paikoillaan ja niin punkee keltasia laikkuja pintaan. Liekö käsitelty millään muulla kuin pintamaalilla. Kuuluisaa laatu työtä. No ei tod. Hmp, itte pitää..
Huoh. Taas yksi lisäys tehtävälistaan =).Mutta muistuupa mieleen sellainenkin kohde, jossa oli käytetty alla sitä oksalakkaa ja pintaan maalia joka sisältää oksalakkaa ja siitä huolimatta keltaista ympyrää ilmestyi ajanmyötä pintaan. Jännityksellä odotan miten tuon meidän sängynpäädyn käy, se on käsitelty juurikin näin.

Oiskohan siitä apua, jos laittaa sitä oksalakkaa alle, pohjamaalin (harmaa) väliin ja sitten pintaan valkoista? Vai onko oksaisen männyn ja valkoisen pinnan liitto ikuisesti tuomittu turmioon? Vinkkejä kellään?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti