maanantai 11. kesäkuuta 2018

Vierashuoneesta nuoren naisen huone


Meidän pienin makuuhuone on aikanaan rempattu hempeästi keltaiseksi. Oikea hyvän mielen aurinkohuone. Tämä on toiminut vierashuoneena ja ompelu/askartelu -huoneena. Ja liinavaatekaappina. Onpa täällä joskus köllötelty sohvalla kirjan/lehden kanssa ja nautittu pelkästään hetkellisestä jouten olemisesta =).



Haastattelin huoneen tulevaa asukasta, että mitä hän sinne haluaisi, esim. väri toivetta. Ei osannut oikein sanoa mitään. No sitten kysyin, että mistä hän nyt ei ainakaan pidä. Vastaus oli tottakai keltainen =D (ja pinkki, oranssi.. kyllä, näitäkin värejä meiltä on joskus löytynyt). Pienet olivat lopulta toiveet; sänky ja kaktus olis kiva. Näillä eväillä eteenpäin siis.

Sohva meni myyntiin ja työpöytä purettiin osiin. Kaikki romppeet kaapeista pois ja varastoon. Koko huone tyhjäksi. Suojattiin katto, lattia ja muut reunat ja telattiin keltainen piiloon.



Tapetin valinta tuotti taas pientä päänvaivaa.. Toimiva vinkki; ota kuva. Ainakin itselle valinta selkiytyi heti, kun katseli mallipaloja puhelimen ruudulta =D.



Tapetoinnin jälkeen asennettiin verhot, hylly, peili ja valaisin. Huone sai uuden sängyn, pöydän, pari jakkaraa ja maton.




Myös aiemmin päivitetty teinien huone sai uuden sängyn, pari jakkaraa ja hyllyn seinään.




Kerrossänky muutti juniorin huoneeseen, hän on tästä aivan onnesta mykkyräisenä =D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti